etusivulle
Heikki Karu
Galleria
Motoristikirkko Liedon motoristikirkossa v.2002! Kirkko järjestetään aina keväisin, ja osallistujia siinä on nykyään jo lähes 2000. Paraati eli letkassa ajo on myös unohtumaton kokemus.
almeniassa Lokakuussa 2003 lähdin Helsingistä, ja ajoin yksinäni Euroopan halki Espanjan Malagaan asti. Oli mielenkiintoista tarkkailla maisemien ja kulttuurin muutoksia Saksasta Ranskaan ja edelleen Espanjaan. Matkaseuran puutteesta turvauduin kirjoihin, ja sainkin luettua peräti kolme kirjaa reissulla!
img_0091 Kesällä 2004 kävimme Norjan Nordkappissa, ja sieltä edelleen Barentsin merellä! Suomi on kiva maa matkata kesäisin- kaikki toimii! Hauska yksityiskohta oli se, että kun laskeuduimme alas Barentsilta, niin Rovaniemi tuntui jo isolta luxus cityltä—puhumattakaan Kuopiosta!!!

hessu_asunnossa Syksyllä 2002 olin Aktia-pankin vieraana Eestin kiinteistöseminaarissa. Tallinnan vanhaan kaupunkiin on moni rakastunut!
dsc00355 Kesällä 2004 aktivoin uudestaan vanhan harrastukseni, eli lentämisen. Kuvassa tarkkaillaan Helsingin ilmaliikenneväyliä. Taustalla merellisen kaunis, vihreä Helsinki.
dsc00398 Oli hienoa päästä ihailemaan japanilaista ilmalaivaa; sellaisia ei ihan joka päivä käy kaupungissamme. Ilmalaiva oli parkkeerattu pitkän aikaa kiitotielle nro27, joka oli siis poissa käytöstä. Tulevaisuudessa se ei enää onnistune, koska Malmin Lentokentän liikennevilkkaus tulee kasvamaan talouselämän vaatimuksien myötä. Meri erottaa meitä Euroopasta, mutta onneksi meillä on edes yksi ilmatie Helsingistä Eurooppaan kevyille charter-, rahti- ja business-koneille.

vaalilautakunnass2 Olin aina mietiskellyt, miten niitä ääniä konkreettisesti lasketaan vaalien yhteydessä. Asia selvisi, kun hankkiuduin vaalilautakuntaan Eduskuntavaalien 2003 yhteydessä.


 

border_bottom